İçeriğe git

Af dot tune

onurd

Recommended Posts

İyi günler dilerim. D7200 mekinem sahibiyim. Uzun zamandir af ince ayarini yapmak istiyordum ve dun yaptım. Af ayari yaparken ince ayarda +8 deger girdim. Bunca zamandir yapmadığım için biraz pisman oldum. O kadar çektiğim fotografta af ayari bozuk olarak cekmisim. Fakat dikkatimi baska bir sorun cekti. Af dot tune ayari yapinca ekrandan cekim yaparken af ayari bozuk cikmaya başladı. 100 fotografta belki 1 defa ekran dan cekim yapan biriyim ama boyle bir drumun duzeltilme ihtimali varmidir bilmiyorum. Fotografta af modları ile altina bilgi olarak yazidim orjinal halleri de verdigim linktedir.

af-on vizör

Ekstra bilgi amacli olmasi acisindan vizorden bakip netleme yapipda ekrana gectigimde af yapınca netleme halkasi farklı yere geçiyor. Ayrica lesim sigma 17-50 2.8 dg hsm os serisi.67a6cdee9141920f5c826caada812e70.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

af ince ayarı çok ince bir ayardır :D . +7 veya +9 yaptığınızda sonuç ne oluyor? bir de maalesef zoom lenslerde farklı açılarda farklı af değeri isteyebiliyor. eğer bir yerlerden sigma dock bulabilirseniz onunla ayarınızı yapın. her mm için ve her uzaklık için ayrı ayrı ayar yapmanıza olanak sağlıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nihat bey dock fiyati 400 tlnin altinda yok malesef. Dot tune de kesin sonuç hercekten çıkıyor. Ben lensimi sadece 50mm kalbire ettim . Diger odak uzakliginda ayar yapildigini bilmiyordum doğrusu. Aksam bi farkli odak da ayar yapmaya calisacam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.