Mehmet A. 18 Oluşturuldu: Eylül 19, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 19, 2018 (düzenlendi) Amazon Türkiye www.amazon.com.tr adresinde açıldı. Açılışa özel bir takım indirimler ve özel fiyatlar olabilir. Var olan hesap bilgileri ile de giriş yapabiliyorsunuz. İlgilenenler fotoğraf genel bölümüne buradan ulaşabilirler. Eylül 20, 2018 - Kemal Öztürk Turkoy tarafından düzenlendi Başlık Düzeltme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hayri karaarslan 2 Eylül 19, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 19, 2018 gönderildi Ben bazı ürünlere baktım,ya yok,ya da bizim piyasadan daha pahallı gibi geldi bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin. 2 Eylül 19, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 19, 2018 gönderildi 22 dakika önce, hayri karaarslan yazdı: Ben bazı ürünlere baktım,ya yok,ya da bizim piyasadan daha pahallı gibi geldi bana. Katılıyorum. Çokta uygun fiyat olduğu söylenemez tabiki ihtiyaç halinde pekte fiyat bakmadan alıyoruz ama öyle yapmamakta fayda var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın DİLSİZOĞLU 2 Eylül 19, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 19, 2018 gönderildi Haber verdiğin için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Eylül 20, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 20, 2018 gönderildi Çokta uygun olacağını zannetmiyorum bir Hepsiburada gittigidiyor n11 tarzında devam edicek hayatına sonuçta TR vergisi ödenmiş bir şekilde satış yapacak ürünleri. Belki fiyatı düşük gelecek ürünler Amazonun kendi üretimi olan şeylerde olacaktır oda zamanla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın