Neşet kılıç 0 Oluşturuldu: Eylül 26, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 26, 2018 Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 7100 makina kullanıyorum bugün farkettim. Flaş fiziki olarak açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Eylül 26, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 26, 2018 gönderildi Sol taraftaki mod sekmesini auto moda alıp karanlık bi ortada tekrar dene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Neşet kılıç 0 Eylül 26, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 26, 2018 gönderildi @Bavarian.mw yok hocam açılmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Eylül 26, 2018 gönderildi Paylaş Eylül 26, 2018 gönderildi @Neşet kılıç teknik servise götürsen iyi olur diye düşünüyorum kullanıcıların buna yapabileceği birşey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikobet 11 Ekim 1, 2018 gönderildi Paylaş Ekim 1, 2018 gönderildi Arıza söz konusu zorlamayın bozulur bir daga kapanmaz. Başımıza geldi zamanında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın