İçeriğe git

D3200 aldım , aranıza yeni katıldım

zafer selek

Recommended Posts

merhaba ;

bir arkadaştan d3200 aldım 2.el iki yıllık 5000 shooter çekim yapmış .Firmamın ürünlerini çekmek için kullanacağım. Fotoğrafçılık deneyimim yok , ofis ortamında ve dışarda tekstil ürünleri çekerek siteye ve instagram a koyacağım . İyi çekim yapmak için tavsiye ve kaynak tavsiyelerinizi rica ediyorum . 

saygılar

zafer 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kaliteli bir lens alın diyafram  olarak 5/6 dan aşağı çekmeyin   iso 100 ü geçmesin   çok kaliteli ve keskin sonuçlar alırsınız.

İso 100 den yukarısı keskinlik öldürüyor ve alacağınızın lens büyük ihtimalle en keskin aralık 5/6 diyafram olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayırlı olsun, çok fotoğraf çekin, çektikçe hatalarınızı görürsünüz, bu site yararlı bir site, makaleleri okumayı ihmal etmeyin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nikon  d3200 fabrika verileri iso 1000 den sonra noise başlıyor ve detay kaybı oluşuyor bilginiz olsun.

Sony a7r gibi makinalar anca iso  3200 gibi rakamlarda anca temiz imaj verebiliyor yani iso 800 ideal bence bu makina için .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Elinizdeki lens kit lens o lens 5/6 diyaframda gerçekten keskin bir lens deneme yaparak uygun bir estantane değeri belirleyin ona göre raw çekecekseniz  photoshop lazım ,jpeg çekerseniz picture ayarları ile oynayarak mesela  sharpen 6 kademe vb yada naturel modda çekim yapmayı deneyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.