İçeriğe git

D3 perde değişimi

DoctorBooM

Recommended Posts

Bir talihsizlik sonucu perdem çalışmıyor. tolga aras ustaya gönderdim. perde ünitesinin değişmesi gerektiğini söyledi. ancak elinde ve hayyam civarında bulamadığını söylediği için makinam kaldı. 

Perde değişimi konusunda yardımcı olabilecek firma önerebilir misiniz? veya perdeyi temin edebileceğim bir firma da olabilir? 

Dipnot: elinizde perde dışında arızalı d3 d3s d3x varsa çok fazla fiyatının uçmaması şartı ile talibim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle geçmiş olsun parça konusunda biraz sıkıntılı bir cihaz türkiye de illaki bulunur fakat nerede nasıl bilemiyorum aklıma ali expressten sipariş etmek geldi inşallah işinizi görür 

https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20181003213848&SearchText=nikon+d3+perde+ 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...
On 04.10.2018 at 09:34, hayri karaarslan yazdı:

Geçmiş olsun,makine D3s mi,yoksa D3X miydi? Eskişehir Nikon bayiinde belki bulunabilir.

Hocam iletişim bilgisine nasıl ulaşabilirim. 

On 04.10.2018 at 09:39, hayri karaarslan yazdı:

baktım hocam da birkaç tane baktık çıkma parça çoğu. O yüzden güvenemiyoruz. alıp da elimizde patlama ihtimali kuvvetle muhtemel. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.