Qulake 0 Oluşturuldu: Kasım 1, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 1, 2018 Merhabalar.. Uzun zamandır 70-200mm f2.8 VR eksiğimin olduğunun farkındaydım ancak biliyorsunuz aşırı pahalılar.. Ve bende alternatif markalara yöneldim.. Araştırmalarım sonucunda Sigma ve Tamron markaları daha çok ön plana çıktı.. Ve siz deneyimli kardeşlerime,abilerime ve ablalarıma soruyorum.. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim.. Tecrübelerinizle beni aydınlattığınız için teşekkür ederim ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Seven 24 Kasım 2, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 2, 2018 gönderildi Tamron 70-200mm f/2.8 G2 VC USD lens, yabancı forumlarda okuduğum tüm incelemelerde Sigma'dan daha başarılı bulunmuş. Bende var ancak kullanma şansı bulamadım. D750 ile fazla pozlama yapınca servise gönderdim haber bekliyorum. Forumda konusu mevcut. G2 pahalı gelirse, önceki seri Tamron 70-200mm f/2.8 VC USD lensi de araştırın derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qulake 0 Kasım 2, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 2, 2018 gönderildi Merhaba @Turgay Seven G2 ye gücümün yeteceğini sanmıyorum mecburen bir önceki seriden almak zorundayım Titreşim engelleyicisi hakkında fikriniz ne durumda bi önceki seriden inceleme sansınız oldumu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Seven 24 Kasım 2, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 2, 2018 gönderildi @Qulake merhaba, Kullanmadım ancak çok iyi olduğuna dair yorumlar okudum. Bu lensin bende 70-300Vc'si var. Vc mükemmel ancak hızlı çekimlerde sizi biraz yavaşlatır. Aksiyon çekimlerinde devreye girmesi/çıkması biraz zaman alıyor. 70-200 Vc'de böyle bir problem duymadım. Dikkat edin, kendim kullanmadığım için duyumlarımı yazıyorum sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Qulake 0 Kasım 2, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 2, 2018 gönderildi Teşekkürler ilgi ve alakana @Turgay Seven Başını fazla şişirmeden son bi soru sorayım.. İkinci el tamron alırken nelere dikkat etmem lazım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Seven 24 Kasım 3, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 3, 2018 gönderildi @Qulake Maalesef o konuda çok bilgi sahibi değilim ancak, kullanılmış lens alırken Tamron veya başka lens, ne olursa olsun dikkat etmek gerekiyor. Aklıma gelenler, kozmetik durumu, otomatik netleme, varsa titreşim engelleyicinin çalışıp çalışmadığı vb.durumları incelenebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikobet 11 Kasım 4, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 4, 2018 gönderildi İkinci marka lenslerde genelde kalibrasyon sorunu oluyor haberiniz olsun ,yani netleme hatası . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın DİLSİZOĞLU 2 Ocak 21, 2019 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2019 gönderildi Bende Tamron var çok memnunum, sıkıntısız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ocak 22, 2019 gönderildi Paylaş Ocak 22, 2019 gönderildi eksiğiniz 2.8 mi yoksa 70-200 mü? ucuz olan 70-200 f4 vr çok güzel. çok net ve keskin. üstelik yarı ağırlığında. 2.8 almaya çok niyetlendim ancak bir türlü ağırlığına çözüm bulamayıp almadım. 70-200 f4 kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaratmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın