Hmt 0 Oluşturuldu: Kasım 3, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 3, 2018 F 1.8 50mm yongnou lensi d5100 modelinde kullanmayı düşünüyorum iş görürmü memnun kalırmıyım bu konuda yardımcı olabilecek varmı ona göre alacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikobet 11 Kasım 3, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 3, 2018 gönderildi Ben Nikon 50 mm 1.8 d öneriyorum sahibinden de 350 ,400 TL bandında bulmak mümkün ve 5/6 diyaframda keskin ve kontrast harika . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hmt 0 Kasım 4, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 4, 2018 gönderildi Nikon d serisinde otomotik netleme sıkıntısı noktasında problem yaşarmıyım çabuk alışırmıyım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikobet 11 Kasım 4, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 4, 2018 gönderildi Otomatik için g serisi bakmamız lazım d serisinde sadece köşede nokta yanıp söner netleme elle yapiliyor sizin makinada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Kasım 5, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 5, 2018 gönderildi Nikon 50mm fiyatları bu kadar uygunken başka markaya bakmak macera aramak olur. Bence hiç gerek yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın