Nikobet 11 Oluşturuldu: Kasım 11, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 11, 2018 Nikon video hack çıkmış video kalitesi 60 mbps çıkarıyor denedim ve stabil sonuç mükemmel kullanabilirsiniz. Hatta flat çekim profili isteyen olursa veririm . Hack neler yapıyor manuel pozlama ,iso , shuttter , estantene ayarı beyaz ayarı ,60 mbps video ve bir sürü özellik. Desteklenen makinalar 5000 serisi,3000 şeridi ve 7000 serisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Kasım 13, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 13, 2018 gönderildi Bu tür yazılımlar makinayı garanti kapsamı dışına çıkarır. Sağlayacağı faydaya değer mi değmez mi, ne kadar stabil bir yazılımdır, başka sıkıntı çıkarır mı? Dikkatli olmak lazım. Şahsen ben pek düşünmüyorum makinamın orijinal yazılımına müdahale etmeyi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikobet 11 Kasım 13, 2018 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 13, 2018 gönderildi Haklısınız ama 2014 yada 2015 model makinalar için garanti süresi zaten bitmiş ben 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun görmedim hatta kalite o kadar arttiki yeni makina bile alsam direk yaparım fabrika bize bu adiligi yapıp kaliteyi bükerek düşürurse bizde bu yollara girmek zorunda kalırız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent savaseri 9 Kasım 14, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 14, 2018 gönderildi Cihazda extra ısınma , bataryanın daha cabuk bitmesi gibi sorunlar oluyormu acaba.yada bu custom cihazi zorlayarak baska yerlerde sikinti cikarmazmi.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın