İçeriğe git

Nikon 60 mbps video hack

Recommended Posts

Nikon video hack çıkmış video kalitesi 60 mbps çıkarıyor denedim ve stabil sonuç mükemmel kullanabilirsiniz.

Hatta flat çekim profili isteyen olursa veririm .

Hack neler yapıyor manuel pozlama ,iso , shuttter , estantene ayarı beyaz ayarı ,60 mbps video ve bir sürü özellik.

Desteklenen makinalar 5000 serisi,3000 şeridi ve 7000 serisi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu tür yazılımlar makinayı garanti kapsamı dışına çıkarır. Sağlayacağı faydaya değer mi değmez mi, ne kadar stabil bir yazılımdır, başka sıkıntı çıkarır mı? Dikkatli olmak lazım.

Şahsen ben pek düşünmüyorum makinamın orijinal yazılımına müdahale etmeyi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Haklısınız ama 2014  yada 2015 model makinalar için garanti süresi zaten bitmiş ben 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun görmedim hatta kalite o kadar arttiki yeni makina bile alsam direk yaparım fabrika bize bu adiligi yapıp kaliteyi bükerek düşürurse bizde  bu yollara girmek zorunda kalırız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cihazda extra ısınma , bataryanın daha cabuk bitmesi gibi sorunlar oluyormu acaba.yada bu custom cihazi zorlayarak baska yerlerde sikinti cikarmazmi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.