tubahazar 0 Oluşturuldu: Kasım 19, 2018 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 19, 2018 Merhaba , Yaklaşık 2 yıldır Nikon D5200 fotograf makinemi bir merakla aldım lakin hiçbir şekilde makina ile ilgili bilgim yok.Sormak istediğim Eskişehir de kurs var mı yada diğer markalarla açılan kurslar var, katılırsam aralarında herhangi bir fark var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 19, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 19, 2018 gönderildi Merhaba illaki vardır eskişehirde eğitim kurumların fotoğraf dalı üzerine verdiği eğitimler araştırma yapın yada aklıma gelirse size tekrar yazarım buradan. Başka markalarında verdiği eğitim içerigine göre değiştir bu durum markalar bazen makina üzerine makina tanıtım kullanım eğitimleri verir bunlar sizin işinize yaramaz sıkıntı çekebilirsiniz ancak fotoğrafçılık üzerine veya direk bir konu üzerine ise tabiki size yararlı olacaktır. Öncelikle eğitimden çok makinayi özelliklerini terimleri anlamanız burdan başlamanız yararlı olacaktır size. Bununla ilgili olarak makaleler videolar işinize görebilir azda olsa intertte bulunan burda bulunan konular makaleler üzerinde. saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin. 2 Kasım 19, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 19, 2018 gönderildi 32 dakika önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Merhaba illaki vardır eskişehirde eğitim kurumların fotoğraf dalı üzerine verdiği eğitimler araştırma yapın yada aklıma gelirse size tekrar yazarım buradan. Başka markalarında verdiği eğitim içerigine göre değiştir bu durum markalar bazen makina üzerine makina tanıtım kullanım eğitimleri verir bunlar sizin işinize yaramaz sıkıntı çekebilirsiniz ancak fotoğrafçılık üzerine veya direk bir konu üzerine ise tabiki size yararlı olacaktır. Öncelikle eğitimden çok makinayi özelliklerini terimleri anlamanız burdan başlamanız yararlı olacaktır size. Bununla ilgili olarak makaleler videolar işinize görebilir azda olsa intertte bulunan burda bulunan konular makaleler üzerinde. saygılar. Gerekli açıklama yapılmış. Benim şahsi fikrimde açıkçası önce makinayı tanıyıp ondan sonra ne yapmak istiyorsanız onun üzerine yönelmenizi ve onun üzerinde yoğunlaşmalısınız diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın