qqaazz 3 Oluşturuldu: Şubat 6, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 6, 2019 Dxomark ta (başka bir makinada olabilir) Nikon D500-Measurements-Full CS yolundaki aşağıdaki grafiği okurken, seçilen Iso ve ortam aydınlığına göre, yuvarlakların en fazla 1 adedinin birbiri içine geçtiği iso değerini pratiklik açısından makinanın mükemmel çektiği üst sınır olarak kabul ediyorum, yanlışım var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Şubat 7, 2019 gönderildi Paylaş Şubat 7, 2019 gönderildi ben verdiğiniz grafiği okuyamadım. yatay neyi gösteriyor, dikey neyi gösteriyor ve renk değişimi neyi ifade ediyor? x20-y20 (hatta 20 değil 16 gibi) kesişiminden ne anlamalıyız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Şubat 8, 2019 gönderildi Paylaş Şubat 8, 2019 gönderildi Yanlış hatırlamıyorsam bu tam bir grafik değil zaten dxomark sitesindeki bu bir karşılaştırma ve verdiğiniz iso değerine göre grafik'de size veriler oluşturuyor yani sizin üstte verdiğiniz grafik neyin hangi grafiklerin değerleri. ve hangi renk kanalında (RGB) ne kadar iso ile yanılma dağılma yapıyor anlamına geliyor. tam bir iso performans tablo değilde buna "Full Color Sensitivity" tablosu oluyor zaten bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın