Toprak37 0 Oluşturuldu: Şubat 24, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 24, 2019 Merhaba iyi gunler herkese fotografciliga yeni basliyacagim hobi olarak boş vakitlerimi degerlendirmek icin...doga fotograflariyla ugrasmak istiyorum d3200 18-105 lens yeterli bi makine olurmu 2.el alacagim ? Ve d3200 kullanan arkadaslar wifi ve kumanda varmi ? Yani cektikten sonra instgramda paylasmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Şubat 25, 2019 gönderildi Paylaş Şubat 25, 2019 gönderildi Merhaba, D3200 başlangıç seviye olduğunu unutmayın bu sebeple eğer sadece instagram, fece gibi sitelerde paylaşmak istiyorum derseniz fazlasıyla yetecektir. 18-105 te gayet yeterli bir lens geniş açı ve zoom lens hatta makro tube ile makro bile çekebilirsiniz. Telefon ile bağlanmayı gelince maalesef dahili olarak bulunmuyor. Zaten özelliklerinde de yazıyor:(WU-1a dediği ek aparat oluyor.) "Kablosuz Mobil Adaptörü: Görüntüleri doğrudan D3200'den bir akıllı telefon ya da tabletle paylaşmak ya da fotoğraf makinesini akıllı cihazınızla uzaktan kontrol etmek için isteğe bağlı WU-1a'yı kullanır. " Tabi android telefona ek yazılımlarla kablo ile çoğu DSLR yi bağlayabiliyorsunuz. Gövdede başlangıç seviye (3000 ve 5000 serileri) olmasından dolayı AF bulunmuyor o yüzden lenste AF özelliğini aramanız gerek(18-105 te mevcut). 1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Toprak37 0 Şubat 25, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 25, 2019 gönderildi Cok tesekkurler degerli yorumunuz icin yani lenstede otofokus var ve isimi fazlasiyla gorur zaten tam olarak ogrendikten sonra dhaa profesyonel bir makineye gecis yapacagim maddi yönden sorunum yok sadece hevesmi yoksa devam ettirecegim bir hobimi onu gormek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Şubat 27, 2019 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2019 gönderildi On 25.02.2019 at 11:28, Toprak37 yazdı: Cok tesekkurler degerli yorumunuz icin yani lenstede otofokus var ve isimi fazlasiyla gorur zaten tam olarak ogrendikten sonra dhaa profesyonel bir makineye gecis yapacagim maddi yönden sorunum yok sadece hevesmi yoksa devam ettirecegim bir hobimi onu gormek istiyorum Açıkçası çok güzel düşünmüşsünüz. Bir çok arkadaşım iyisi olsun diye yüksek paralar ödediler ve daha sonra bi kenara attılar. Kendini denemen için bu seriler çok avantajlı. d5200 veya d5300 uygun bulursan onları da tavsiye ederim. Dönebilen ekranlarıyla daha çok verimli kullanabilirsin. Ama hazırda bulduğun d3200 varsa onu da rahatlıkla alabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın