MEHMET ÖKSÜZ 0 Oluşturuldu: Mart 3, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Mart 3, 2019 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar eminim ki bu ve benzeri soruları çok duydunuz, öncelikle amatör fotoğrafçılık alemine yeni daldım ve 2 farklı günde 1; Nikon D5100 (2.el fiyatı uygun ve az shutterlı diye aldım) 2:Nikon D3200 aldım(2.el üzerinde Tamron 18-270 lens old. için), benim sorum şu ; Tamron lensi D5100 ile mi yoksa D3200 ile mi kullansam daha iyi bir sonuç alırım? (diğerini satışa koyacağım) (forumlarda ve kıyaslama modüllerinde ortalama aynı seviye olduğu söyleniyor ancak D3200 24.2 mpe sahip olmasına rağmen 16 Mpli D5100 sanki bir tık daha fazla tercih edilmiş) sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler Mart 3, 2019 - MEHMET ÖKSÜZ tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Mart 15, 2019 gönderildi Paylaş Mart 15, 2019 gönderildi 2 gövde de elinizde ise neden deneyerek size en uygun olanı elinizde tutmuyorsunuz? 24 mp ile daha fazla ayrıntı yakalayabiliyorsanız d3200 kalsın elinizde. 2 gövde ile çektiğiniz aynı fotoğrafın bir kısmını croplayıp tam ekran yapın. hangisi tatmin ediyorsa o kalsın. ya da normal fotoğrafçıda baskı alın 10x15cm boyutunda. hangisi hoşunuza gittiyse onunla yolunuza devam edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bavarian.mw 12 Mart 16, 2019 gönderildi Paylaş Mart 16, 2019 gönderildi @MEHMET ÖKSÜZ D5100ün hareketli ekranı olması ve D3200 den daha yüksek iso değerine çıkması haricinde pek iyi bi yönü olmadığını düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MEHMET ÖKSÜZ 0 Mart 18, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Mart 18, 2019 gönderildi (düzenlendi) arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler, bende 2 si arasında karar veremedim bu gidişle 2 sinden de üstün bir body alıp bunları satmak gibi bir yolu denicem sanırım Mart 18, 2019 - MEHMET ÖKSÜZ tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın