İçeriğe git

TAMRON 18-270 mm Lens için D3200 mü? D5100 mü? tercih edilmeli

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar eminim ki bu ve benzeri soruları çok duydunuz, öncelikle  amatör fotoğrafçılık alemine yeni daldım ve 2 farklı günde 1; Nikon D5100 (2.el fiyatı uygun ve az shutterlı diye aldım) 2:Nikon D3200 aldım(2.el üzerinde Tamron 18-270 lens old. için), benim sorum şu ; Tamron lensi D5100 ile mi yoksa D3200 ile mi kullansam daha iyi bir sonuç alırım? (diğerini satışa koyacağım)  (forumlarda ve kıyaslama modüllerinde ortalama aynı seviye olduğu söyleniyor ancak D3200 24.2 mpe sahip olmasına rağmen  16 Mpli D5100 sanki bir tık daha fazla tercih edilmiş) sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.

şimdiden teşekkürler

- MEHMET ÖKSÜZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...

2 gövde de elinizde ise neden deneyerek size en uygun olanı elinizde tutmuyorsunuz? 24 mp ile daha fazla ayrıntı yakalayabiliyorsanız d3200 kalsın elinizde. 2 gövde ile çektiğiniz aynı fotoğrafın bir kısmını croplayıp tam ekran yapın. hangisi tatmin ediyorsa o kalsın. ya da normal fotoğrafçıda baskı alın 10x15cm boyutunda. hangisi hoşunuza gittiyse onunla yolunuza devam edin. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@MEHMET ÖKSÜZ D5100ün hareketli ekranı olması ve D3200 den daha yüksek iso değerine çıkması haricinde pek iyi bi yönü olmadığını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler, bende 2 si arasında karar veremedim bu gidişle 2 sinden de üstün bir body alıp bunları satmak gibi bir yolu denicem sanırım

- MEHMET ÖKSÜZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.