dilsadakcaoglu 0 Oluşturuldu: Mart 17, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Mart 17, 2019 Merhaba ; Şu anda D3300 ve mikrofon olarakta Rode Rycte kullanıyorum denemediğim şey kalmadı ama şu dip sesten , hışırtıdan kurtulamadım. - Foto makinamın ses ayarıyla oynadım - Mikrofonun ses ayarlarıyla oynadım Bunları yaptım hiçbir sonuç alamadım , birde şöyle bir şey var , miktofonu bilgisayarda denediğim zaman dip ses yok . Yani foto makinamda birşey olmuyor bu açık bana yardımcı olabilir misiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Mart 18, 2019 gönderildi Paylaş Mart 18, 2019 gönderildi ses kayıdını harici olarak kaydedip video işleme ile birleştirince sıkıntı oluyor mu? d3300 kullanmadım ve makine ile video çekimi de yapmadım ama genelde çekim yapan kişiler bu yolu izliyor. veya postta frekanslarla oynayıp hışırtıyı kesiyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilsadakcaoglu 0 Mart 18, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Mart 18, 2019 gönderildi Öyle baya uğraştırıcı ancak normalde düzgün bir ses elde etmek lazım ama ayarla alakalı bir püf noktasını atlıyorum gibime geliyor. Çözüm için yardım lutfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilsadakcaoglu 0 Mart 18, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Mart 18, 2019 gönderildi Arkadaşlar yabancı bir forumda AGC ( Automatic Gain Control ) ile alakalı bir ayarla alakalı olduğunu buldum bilginiz varmıdır bu konuyla alakalı ??? neresinden ne yapılıcak ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Mart 19, 2019 gönderildi Paylaş Mart 19, 2019 gönderildi Google da "d3300 AGC ( Automatic Gain Control )" diye aratınca aşağıdaki site geldi. Umarım işinizi görür. https://visihow.com/Turn_on_Manual_Sensitivity_on_a_Nikon_D3300 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilsadakcaoglu 0 Mart 19, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Mart 19, 2019 gönderildi 8 saat önce, myasar yazdı: Google da "d3300 AGC ( Automatic Gain Control )" diye aratınca aşağıdaki site geldi. Umarım işinizi görür. https://visihow.com/Turn_on_Manual_Sensitivity_on_a_Nikon_D3300 Sağol kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın