İçeriğe git

Nikon D3300 de harici mikrofonda dip ses sorunu

dilsadakcaoglu

Recommended Posts

Merhaba ;

Şu anda D3300 ve mikrofon olarakta Rode Rycte kullanıyorum denemediğim şey kalmadı ama şu dip sesten , hışırtıdan kurtulamadım.

- Foto makinamın ses ayarıyla oynadım

- Mikrofonun ses ayarlarıyla oynadım

Bunları yaptım hiçbir sonuç alamadım , birde şöyle bir şey var , miktofonu bilgisayarda denediğim zaman dip ses yok . Yani foto makinamda  birşey olmuyor bu açık bana yardımcı olabilir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ses kayıdını harici olarak kaydedip video işleme ile birleştirince sıkıntı oluyor mu? d3300 kullanmadım ve makine ile video çekimi de yapmadım ama genelde çekim yapan kişiler bu yolu izliyor. veya postta frekanslarla oynayıp hışırtıyı kesiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öyle baya uğraştırıcı ancak normalde düzgün bir ses elde etmek lazım ama ayarla alakalı bir püf noktasını atlıyorum gibime geliyor. Çözüm için yardım lutfen

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar yabancı bir forumda AGC ( Automatic Gain Control ) ile alakalı bir ayarla alakalı olduğunu buldum bilginiz varmıdır bu konuyla alakalı ??? neresinden ne yapılıcak ???

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

8 saat önce, myasar yazdı:

Google da "d3300 AGC ( Automatic Gain Control )" diye aratınca aşağıdaki site geldi. Umarım işinizi görür.

https://visihow.com/Turn_on_Manual_Sensitivity_on_a_Nikon_D3300

Sağol kardeşim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.