İçeriğe git

Monitör Tavsiye

saban_197

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar,

Fotoğraf düzenlemek için uygun fiyatlı monitör almayı düşünüyorum hangi marka ve model almam gerekir yardım olabilir misiniz? Uygun fiyatlı en uygun gerçekçi renkleri veren bir monitör lazım, IPS ekranların gerçekçi olduğunu söylediler, AOC nin 1000 TL altında monitörleri var onlardan alsam işimi görür mü

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Profesyonel baskı almıyorsanız herhangi bir mınitör işiniz görecektir.. ileride profesyonel baskı için çalışırım diyorsanız da yanına i1|display pro gibi bir calibrasyon cihazı ve colorchecher pasport gibi renk karyelası alırsınız. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Direk alacağım ürün olarak tavsiye edebileceğiniz bir model var mı ? örnek olarak bu linkte ki ürün de baskı sıkıntısı yaratır mı? şu anda albüm baskısı almaktayız.

https://www.hepsiburada.com/aoc-pds241-porsche-design-24-4ms-hdmi-full-hd-ips-ultra-slim-monitor-p-HBV000007H9W4

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sanırım sizin ekonomik monitör arayışınız Eizo öneren arkadaşın dikkatinden kaçmış.

Ama diğer yandan ekonomik monitörlerle profesyonel işler çıkartmak oldukça zor. Yani arkadaş oldukça haklı.

Google'da "best monitor for photoshop 2018" vb. biçiminde yapacağınız bir arama size oldukça yararlı olacaktır. Ama böyle bir araştırmanın saatler belki de günler sürebileceğini de peşinen kabullenmek gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 1 ay sonra...

25'' - 27''  PS ve LR ile fotoğraf işlemede kullanacağım IPS monitör araştırıyorum. Fotoğrafları baskıya vermeyi planladığım için panelin doğru renkleri vermesi önemli. Fikri ya da deneyimi olan?

Not. Kalibrasyon cihazım var. Bütçe 3.000 TL civarı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dell UP2516D aldım. Monitör kalibre geliyor ama x-rite i1 ile kalibrasyon sonrası çok daha iyi oldu. Daha önceki monitörlerde aşırı parlak çalışıyormuşum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.