İsmail Demirci 0 Oluşturuldu: Mart 28, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Mart 28, 2019 Arkadaşlar Bunda Titreşim Engelleyici Var Mı yoksa Bi Tık Üstümü Almalıyım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özgür kılıçarslan 1 Mart 28, 2019 gönderildi Paylaş Mart 28, 2019 gönderildi İsmail Bey Bu fotoğrafını paylaştığınız lenste titreşim engelleyici var. (VR) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Demirci 0 Mart 28, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Mart 28, 2019 gönderildi Özgür bey birşey daha sormak istiyorum peki bazıları daha pahalı bazıları daha ucuz hani hangisini almalıyım Öner’iniz ne olur ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Mart 29, 2019 gönderildi Paylaş Mart 29, 2019 gönderildi Merhaba, lens kısaltmaları kafanızı karıştırıyorsa şu makaleye göz atabilirsiniz : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özgür kılıçarslan 1 Mart 29, 2019 gönderildi Paylaş Mart 29, 2019 gönderildi İsmail bey tekrar merhaba Gördüğüm kadarıyla Nikon 5200 sahibisiniz. "Özgür bey birşey daha sormak istiyorum peki bazıları daha pahalı bazıları daha ucuz hani hangisini almalıyım Öner’iniz ne olur ?" diye sormuşsunuz. Sanırım bir lensiniz vardır. Benim tavsiyem yukarıdaki sorudan da yola çıkarak; hiç bir şey almayın. Fotoğraf bilginizi geliştirmek için zaman harcayın, sonrasında kendiniz lens kararını verebileceksiniz zaten. Elinizde hiç lens yok ise o ayrı tabi, kit lenslerden birini tercih edebilirsiniz. İyi günler dilerim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın