Muhammed Ali Erdem 0 Oluşturuldu: Nisan 3, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 3, 2019 Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese. 85mm f1.4d kullanıyorum keskinliginden ve bokeh kalitesinden memnunum fakat netlemenin yavaş olması canımı sıkıyor. Satıp yerine 85mm 1.8g almayı düşünüyorum aynı keskinlik ve bokeh kalitesini elde edebilir miyim siz nasıl bir fikir verirsiniz teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet A. 18 Nisan 3, 2019 gönderildi Paylaş Nisan 3, 2019 gönderildi D600 ile 1.8G kullanıyorum çok memnunum. Aşağıda yorum ve karşılaştırmalara bakabilirsiniz; dxomark kenrockwell Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Ali Erdem 0 Nisan 5, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 5, 2019 gönderildi f1.4 d'nin netleme hızından memnun değilim satıp hem g serisi 85mm almak hem de tokina 16-28 için bütçeye katkı yapmak istiyorum mantıklı mı peki sizce? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Nisan 8, 2019 gönderildi Paylaş Nisan 8, 2019 gönderildi 85mm 1,4d kullanıyorum bende ve kalitesinden oldukça memnunum. evet netleme hızı biraz yavaş ama bana birşey kaybettirmiyor. buna karşın çıkan fotoğraflardan softluğuna rağmen mutluyum. daha önce 1.8g de kullanmıştım ama nedense hoşuma gitmemişti fakat bu yorum tamamen subjektif. kullanan herkes memnun sonuçta. ne çektiğinize göre değişir. 1.8g daha keskin bir lens. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın