İçeriğe git

hafıza kart yadım

Süleyman Koçak

Recommended Posts

nikon d5200 ile çektim fotoğraflar uzuntı ve boyutları normal olmasına rağmen makinada ve bilgisayarda açılmıyor (uzntılar jpeg ve mov) fotoğraçıya gösterdiğimde hafıza kartımın arızalı olduğunu makinanın bunları bozuk kaydettiğini bu yüzden açılmadığını bu verilerin öldüğünü söyledi söyledi hafıza kartım bozuk olsa makina uyarı vermesi gerekmiyormu gerçekten durum böyleyse ne yapmalıyım nasıl açarım fotoğraf ve videoları 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sorununuzun sihirli bir çözümü yok. 

Karttaki resimleri kurtarmak için internetten indireceğiniz bir "veri kurtarma " programını deneyin.

Resimleri kurtarabilirseniz kartı bir kez daha (makinede) formatlayın. Sorun devan ediyorsa yapacak bir şey kalmıyor. Güvenilir bir yerden bilinen bir markadan yeni bir kart almaktan başka...

Not: Küçük olasılıklı bir çözüm daha var, bazen işe yarar : Hiç bir şekilde resimleri kurtaramıyorsanız kartı formatlayın ve veri kurtarma programında "unformat" seçeneğini deneyin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.