Süleyman Koçak 0 Oluşturuldu: Nisan 22, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 22, 2019 nikon d5200 ile çektim fotoğraflar uzuntı ve boyutları normal olmasına rağmen makinada ve bilgisayarda açılmıyor (uzntılar jpeg ve mov) fotoğraçıya gösterdiğimde hafıza kartımın arızalı olduğunu makinanın bunları bozuk kaydettiğini bu yüzden açılmadığını bu verilerin öldüğünü söyledi söyledi hafıza kartım bozuk olsa makina uyarı vermesi gerekmiyormu gerçekten durum böyleyse ne yapmalıyım nasıl açarım fotoğraf ve videoları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Nisan 22, 2019 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2019 gönderildi Sorununuzun sihirli bir çözümü yok. Karttaki resimleri kurtarmak için internetten indireceğiniz bir "veri kurtarma " programını deneyin. Resimleri kurtarabilirseniz kartı bir kez daha (makinede) formatlayın. Sorun devan ediyorsa yapacak bir şey kalmıyor. Güvenilir bir yerden bilinen bir markadan yeni bir kart almaktan başka... Not: Küçük olasılıklı bir çözüm daha var, bazen işe yarar : Hiç bir şekilde resimleri kurtaramıyorsanız kartı formatlayın ve veri kurtarma programında "unformat" seçeneğini deneyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Koçak 0 Nisan 22, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 22, 2019 gönderildi Dediklerinizin hepsini denedim malesef resimler ve videolar açılmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Nisan 22, 2019 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2019 gönderildi Üzgünüm... Eğer resimler çok çok önemliyse kartın üreticisinden yardım isteyebilirsiniz ama çok tuzlu olacağı kesin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın