İçeriğe git

Sigma 24-70mm F2.8 IF EX DG HSM vs Nikkor 24-85mm f/2.8-4D IF

Recommended Posts

usta değilim ama lensleri sanki kendime alacakmışım gibi inceledim. bu lensleri niçin istediğini yazmamışsın. f2.8 illa olmazsa olmazın mı? bu soruların cevaplarını bilmediğimden es geçiyorum. ben f/p olarak nikon 24-85mm f3.5-4.5g ed vr lensini alırdım. hem hafif hem vr mevcut. üstelik daha ucuz ve nikon. ama illa f2.8 şart dersen ki sigma'nın bu lensinde f2.8 performansı yerlerde, tokina 24-70 f2.8 pro seçeneğini de eklemeni öneririm. az bir fiyat farkı var gibi duruyor. 2. elini bulman oldukça zor bir lens. 2. el alacağım dersen ve f2.8 şart dersen zaten nikon lensi de elemiş olursun çünkü 24-85 f2.8-4d lens 50mm'de f3.5 oluyor. 35mm'de f3.2 oluyor. sonuç olarak önerim; bütçen yetiyorsa tokina 24-70 f2.8pro, eğer yetmiyorsa vr artısı sebebi ile nikon 24-85mm f 3.5-4.5g ed vr

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu arada ben elinizde hiç lens yokmuş gibi düşünmüştüm ancak diğer konulara baktığımda zaten elinizde nikon 24-85mm f2.8-4d lens mevcutmuş. onun için vr modeli ile değiştirmenize gerek bir durum görünmüyor. tokina ile değiştirebilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 1 yıl sonra...
  • Hocam kusura bakma dünya meşgalesi unuttum sorduğumu yanıt için teşekkürler. Tercihimi tsmron 24-70 ve den yana kullandım 
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.