Ufuk_26 1 Oluşturuldu: Mayıs 3, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 3, 2019 Nikon D5200 ile hiç time lapse çekimi yapmamıştım. Bu konu hakkında biraz eksiğimin olduğunu fark ettim. Siz time lapse çekerken nelere dikkat ediyorsunuz ? Odak noktası , af mf , Mesela gün batarken e: 1/1000 d: f13 i:100 gibi bir değerle çekiyorum, güneş battığında kap karanlık çekiyor. Işık değerlerinin değiştiği ortamlarda ayarlar nasıl olmalı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qqaazz 3 Ekim 2, 2019 gönderildi Paylaş Ekim 2, 2019 gönderildi Son 10-15 dakikayı çek, f9 , 1/320 , Manuel Mod , isoyu kendi ayarlasın iso 100 le başlıyor, sonlara doğru 500 e çıkıyor. Interval Timer Shooting altındaki Exposure Smoothing = ON olsun. Vizorün sağındaki exposure kilidi L de olmasın. Af , MF konularında benimde eksiğim var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın