Tolga Çavuşlar 1 Oluşturuldu: Haziran 22, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 22, 2019 (düzenlendi) Merhaba sevgili forum sakinleri, Buraya gelişim aslında yeni değil, bundan 2.5 sene önce 'fotoğraf' tutkum yeni yeni filizlenmeye başlarken ilk üyeliğimi açmış, bir kaç konu içerisinde değerleri büyüklerimden fikir ve bilgi sahibi olmuştum. Son 1 sene içerisinde 35mm filmli fotoğraf makinesiyle idare ettim. Sonunda 36 pozun değerini, yanlış yapmayı affetmeyen şuan ki makinelerin ataları sayılabilecek ürünleri kullandım. Fotoğrafın az çok felsefesini anladıktan ve kullandığım makinenin sınırlarına ulaştıktan sonra bir makine almanın zamanı geldiğini düşündüm. İkinci el Nikon D3400 / 18-55mm Af-p VR kit lensi ile birlikte satın aldım. Aranıza beni katarsanız çok sevinirim. Işığınız bol olsun ustalarım. Haziran 22, 2019 - Tolga Çavuşlar tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Haziran 23, 2019 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 23, 2019 gönderildi Katıldınız bile Hoşgeldiniz aramıza. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlperErdem 0 Haziran 25, 2019 gönderildi Paylaş Haziran 25, 2019 gönderildi Dostum hosgeldin benimde Nikon d3100'um var.Senin makinen daha iyi ve şanslısın bu konuda:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın