murat0606 0 Oluşturuldu: Haziran 22, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 22, 2019 Arkadaşlar merhaba, bugün çekim yaparken D90'ım vizörde simsiyah oldu. Ne oldu diye bakarken ekranda ERR hatası verdi. Objektifi açıp baktım ama ayna yarıda kalmış. Sağ taraftaki çektiği aşağı yukarı yaptığımda yarımda olsa açılmaya çalışıyor ama normal işlevini yerine getirmiyor. Şuan ise inip kalkmıyor sadece netlik motorundan ses geliyor. Cihazın shutterı 40binde..Sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet 15 Temmuz 3, 2019 gönderildi Paylaş Temmuz 3, 2019 gönderildi (düzenlendi) Bahsettiğiniz gibi aynanın takılma sorunuysa teknik servise gitmekten başka çözüm zor. Fakat burada sadece "ERR" yazmışsını bu tek başına bir şey ifade etmez LCD ekranda görünen diğer mesajıda yazmalısınız. Eğer sadece "ERR" yazıyorsa bu Lensinizin temasızlık problemidir. Temmuz 3, 2019 - mehmet tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat0606 0 Temmuz 4, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 4, 2019 gönderildi Kurma motoru bozulmuş tamir ettirdim. Fakat şimdi şöyle bir problem var tamirci söyledi kullanmakta oldğum 18-105mm siyaf fotoğraflar çekiyor. Ayna kitlenmeden önce 1 kez bile böyle bir problem yaşamadım şuan diyafram kilitli gibi. Yarın tekrar göstereceğim. Bu arada tamirci arkadaşın kendi objektifinde sorun yok. (objektif düşmedi) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın