İçeriğe git

50mmf1.4 / 85mmf1.8 / 135mmf2.8 tavsiye

Recommended Posts

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Nikon d7000 dx crop gövde sahibiyim 17 70mm 2.8 sahibiydim askerden önce satmistim şimdi askerliğin düşme konusu var bildiğimiz gibi yarın dan sonra büyük ihtimal çıkışlarımız yapılıcak bende acil bir lens arayışı icerisindeyim seceneklerim 50mm f1.4 diyaframina bookehine öldüğüm yaradan özene bezene yaratmış ama bahsettiğim versiyon eski nikkor ai 1970 serisi biraz eski o kafamı kurcalıyor diğer yandan 85mm 1.8 de ise govdem dx olduğundan bende 136mm ye tekabül edicek bookeh 50mm kadar olmasada tam bir omuz üstü portre ve bookeh yine gayet yeterli düzeyde ve bu arada 85mm eski serilerden bilginiz olsun bir diğer yanda ise 135mm gövde malum dx bana 200mm gelicek portre için iyi sonuçlar çıkabilir ama yinede aşırı dar kalır gibime geliyor ama aralarında tartışmasız en keskin sonuçları verende bu lens bu arada 135mm eski seri bir lens ve çekim olarak ta amatör olarak portre ve ürün cekimleri yapıyorum görüşleriniz nelerdir keskinlik yönünden 135 düşünüyorum ama dx ye bana 200mm olucak dar aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık iki ucu kirli değnek kararsız kaldım diyafram bookeh için ve biraz da olsa ürün çekimide yaptigim için 50mm 1.4 diyaframiyla beni çekiyor 85 ise tam ortada ne kötü dicek bir yanı var kararsızım yardımlarınızı bekliyorum ben 50mm 1.4 ten yanayım birde eski ai serisi olması kafamı celiyor bu eski serilerde bilmem gereken bildiğiniz bir nokta varsa onlarında alabilirim çok tesekkurler şimdiden 😄😄

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.