İçeriğe git

Tetikleyici

nkn_d850

Recommended Posts

Merhaba. Bir süredir araştırmama rağmen tetikleyici konusunda fazla bir şey bulamadım. Aranıza yeni katıldım. Makinem D850 ve flaşım sb910. Düğün Fotoğrafçılığı ile ilgilenmeye başladım. Tanıdığım evlenecek çiftlerin fotoğraflarını çekiyorum ama hüsran :) . Tetikleyici almaya karar verdim. Ne önerirsiniz ? Alırken nelere dikkat etmem gerek?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba, Öncelikle hoşgeldiniz. Daha önce D7100 ve sb700 ile birlikte tetikleyiciye gerek duymadan kullanabiliyordum ve gayet memnundum. sb910da remote kısmını getirirsen harici tetikleyici kullanmadan flaşını kullanabilirsin. Ancak 1den fazla flaşın varsa durum değişebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

Hüsran derken ne demek istediniz?

D850 ve SB-910 çok güzel bir ikili olmuşlar. Kaç adet SB-910 var ve siz ne yapamıyorsunuz ne yapmak istiyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tetikleyiciden önce Işık kullanmayı biliyormusunuz? Yapay ışıkla doğal ışık birlikte kullanım bilginiz nedir? 

Herşeyden önce Nikonun flash kullanımı üzerine eski bir eğitim videosu ve Joe McNally'nin flah kullanımı ile ilgili eğitim videolarını izlemenizi tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.