İçeriğe git

Nikon D3400 yaka mikrofonu çalışmıyor!

Tolga Çavuşlar

Recommended Posts

Merhaba,

Nikon D3400 gövdesinde HDMI ve Micro Usb girişi bulunmakta. Jack girişi olmadığı için bir dönüştürücü edindim. Micro usb erkek, 3.5mm Jack kadın olarak. Boya BY-M1 marka herkesin bildiği yaka mikrofonu satın aldım. İlk cep telefonumda dönüştürücüyle denediğimde sorunsuzca çalıştı ve sesinden çok memnun kaldım. Dslr için dönüştürücü daha yeni satın aldım ve taktım fakat çalışmadığına şahit oldum. İnternette bir kaç video izledim bunun hakkında, makinenin pili yokken takıp, sonradan pili takıp öyle denedim fakat olmadı. Acaba içinde ek bir ayar yapmam mı gerek? 

Mikrofonun bozuk olduğunu düşünmüyorum sıfır aldım ve çalışmasaydı telefonda da çalışmazdı. Geriye (eğer bir ayar yapılmayacaksa) dönüştürünün çalışmadığına hüküm süreceğim, ya da fotoğraf makinemin girişinde bir arıza olduğunu varsayacağım. Yardım ederseniz sevinirim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Söylediğiniz gibi yaptığınız şeyler ile çalışması gerekli bir düzenek pili çıkararak makinayı kandırıp çalıştırıyor bir çok kullanıcı ama sizde çalışmaması aldığınzı adaptör yani dönüştürücü bozuk olabilir ve mikrofonunuzun yükseltici pili'ni kontrol edin birde. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.