İçeriğe git

Body ve Lens Seçimleri

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, daha önceden canon 70d kullanıcıydım ama daha makineyi öğrenemeden satmak zorunda kaldım ve şimdi tekrardan bi dslr alma noktasındayım alt belirttiğim ürünler isteklerimi karşılar mı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ürünler;

- Nikon d300

- Nikon 35-70

- Helios 81H 50mm MC f2/50 

- Nikon AF-S DX 18-55mm f3.5-5.6

- Vivitar 19-35 Geniş acı FF

- SİGMA 70-300 MM LENS

- Yongnuo YN565EX Flash

- Nikon D5100 Body

Bu  ürünlerin yanında çantalar aksesuarlar tripod derken 3750 TL yapıyor 2. elleri

2 body isteğim d5100 anlık ve video çekimlerinde kullanmak, d300 ise potre, doğa, lensler imkan veriyorsa biraz da yıldızlar.

bu ürünler istekleri karşılıyor mu ve bu paraları hak ediyor mu sizce ?

Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

D300 ile Nikkor 24-70mmf/2.8 ve Nikkor 50mm kullanıyorum. Stillife, portre moda vb. fotografı çekiyorum makinadan gayet menunum. 

Bahsettiğiniz set bir çok iş için ideal ileride Aynasız seriye geçmek dışında sıkıntı çıkartmaz lakin ikinci el alacağınızdan gövdelerin perde sayısını kontrol edin. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.