İçeriğe git

kuş fotoğrafçılığı için ekipman tavsiyesi

Recommended Posts

öncelikle herkese hayırlı bayramlar dilerim. nikon d500 ve 200 500 mm lens almaya karar verdim, su an d5600 55 300 lens kullanıyorum güzel şeyler çıkıyor ama almayı planladığım bu yeni ekipmanda farkı hissedicem diye düşünüyorum. etrafım da tecrübe edebileceğim birileri olmadığı için kullanan bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatırsa sevinirim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba hayırlı bayramlarınız olsun. Söylediğiniz set ile ne yapacaksınız yani çekim için yöneleceğiniz bölüm nedir ? Seçtiğiniz lens gövde fiyatındadır eğer yanlış lens'i yazmadıysanız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bence süper seçim. d500 çok iyi bir gövde ve çok kullanışlı özellikleri var, bağımlılık yapar. lens de çok iyi bir seçim ancak heryerde kullanmanız zor. sadece belli bir amaç için kullanacaksanız alın. çok amaçlı niyetiniz varsa zorlanırsınız. onun yerine 80-400 daha verimli olur. ama sadece kuş gözlemleyip çekeceğim diyorsanız başka ekipman aramazsınız.  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 saat önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı:

Merhaba hayırlı bayramlarınız olsun. Söylediğiniz set ile ne yapacaksınız yani çekim için yöneleceğiniz bölüm nedir ? Seçtiğiniz lens gövde fiyatındadır eğer yanlış lens'i yazmadıysanız.

merhabalar kuş fotoğraflamak için evet fiyatlar konusun da araştırma yapmıştım. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, neehot yazdı:

bence süper seçim. d500 çok iyi bir gövde ve çok kullanışlı özellikleri var, bağımlılık yapar. lens de çok iyi bir seçim ancak heryerde kullanmanız zor. sadece belli bir amaç için kullanacaksanız alın. çok amaçlı niyetiniz varsa zorlanırsınız. onun yerine 80-400 daha verimli olur. ama sadece kuş gözlemleyip çekeceğim diyorsanız başka ekipman aramazsınız.  

anladım cvp için teşekkür ederim 😊

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.