mustafa çinkaya 0 Oluşturuldu: Ağustos 17, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 17, 2019 FOTOĞRAFLARI AYIKLIYORUM AMA JPEGLERİ SİLDİKTEN SONRA RAWLARDA SİLİNSİN İSTİYORUM ÖYLE BİR PROGRAM VE YA YOL VAR MI? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 20, 2019 gönderildi Paylaş Ağustos 20, 2019 gönderildi Böyle bir program şimdiye kadar görmedim ikisini birden arşivde tutmanıza gerek yok bence 2 türklü yapabilirsiniz jpegleri tamamını silip RAW dosyaları photoshop ile açıp oradan eleme yaparak sonrasonra onları jpeg olarak kaydettiğiniz zaman ve onayladıgınız zaman photoshop raw eklentisi zaten içinde sildiğiniz fotoğrafları silicek ve kalanların üzerindende JPEG üretmiş olacak eşlerini. 2. olarak bilgisayar üzerinden dosyaları AD sırasına göre dizin zaten JPEG ve RAW olan aynı fotoğraflar yan yana gelecektir. böylelikle silin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Ağustos 20, 2019 gönderildi Paylaş Ağustos 20, 2019 gönderildi Merhaba, tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama Nikon un ViewNX-i programı sanki bu işi görüyor. Fotoğrların bulunduğu dosyaya gelince filtreden NEF+JPG diyince beraber gösteriyor olması gerek sonrada sağ tıklayarak sil diyebiliyoruz galiba. Deneme şansınız varmı? Ayrıca fotoğrafları NEF olarak çekerek daha sonra hızlıca toplu bir şekilde bu program üzerinden istediğiniz kalite de JPG haline export edebiliyorsunuz. Makinada ikisini aynı anda çekmek yerine tek NEF çekerek hafıza kartını daha verimli kullanabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
barisaydin 0 Ağustos 26, 2019 gönderildi Paylaş Ağustos 26, 2019 gönderildi 2 ayrı dosya dolayısı ile ayrı ayrı silmeniz gerek,çekerken de hangisi ile çekmek istiyorsanız o dosya formatında çekin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın