Fahrettin budak 0 Oluşturuldu: Ekim 5, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 5, 2019 Merhabalar Paraflash 3' lü set , ürün çekim masası ve nikon d600 - lens tamron 24-70 mevcut istediğim gibi haz alamıyorum resimlerden çekim masasının ön tarafına 2 flaş alt arka tarafına 1 flaş koyuyorum alt flaşı açtığım zaman ürünü resmi çok açık biraz kıstığım zaman arka zemin koyulaşıyor bazı ürünlerde alt ışıktan dolayı ürün görselliği bozuluyor nasıl bir fikir alabiliirim sizden neyden kaynaklıdır tecrübeli bir arkadaşım varsa yardımcı olursa çok sevinirim ne ayar yaparsam tutmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet 15 Ekim 6, 2019 gönderildi Paylaş Ekim 6, 2019 gönderildi Bu konuda eğitim veren bir kişi/kurum dan eğitim almanız yararınıza olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin budak 0 Ekim 12, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 12, 2019 gönderildi bu konu hakkında yardımcı olabiliceğim bir arkadaşım olursa bende yardım alma taraftarıyım öğrenebildiğim kadarıyla yapmaya çalışıyorum ama üst seviyedeki arkadaşların destek vericeğinden şüphem yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın