yeşildeniz 1 Oluşturuldu: Kasım 15, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 15, 2019 selamlar. arkadaşlar ölü piksel sıfır bir mekinede bile mutlaka varmıdır ? alınan yerle hemen kapışmaya gerek varmı takılacak birşeymidir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 15, 2019 gönderildi Paylaş Kasım 15, 2019 gönderildi Çok zor ihtimal ancak Tabiki olabilir çevremdeki insanların başına gelmiş bir olaydır. Alınan yerler görüşmen zaten değişim sebebidir izahı veya dinlenecek anlatılacak bir durum değildir. Ancak takılacak bir kısmı varmıdır olayı tamamen kişiden kişiye değişecek bir durumdur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Kasım 15, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 15, 2019 gönderildi teşekkür ederim kemal bey yanıt için, yeni bi makine almıstım spot son an caydım garantili olarak aldım an itibarınile, kaygım kalmadı onarım değişim vs gibi konularda ama merak ettiğim bir konu ve hiç bir yerde bu konuda bilgi yok. genel manada bi yerde ölü piksel her makinede olur demiş birisi ama bana pek mantıklı gelmedi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın