Aydın Aybaş 0 Oluşturuldu: Aralık 9, 2019 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 9, 2019 merhaba, nikon d610makinemde kullanacağım genel çekim için hani lensi önerirsiniz. 50 mm lensim olduğundan 24 mm daha cazip geliyor ama keskinlik açısından aralarındaki farkları bilmiyorum hiç. yorum yapan olursa sevinirim. teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Seven 24 Aralık 20, 2019 gönderildi Paylaş Aralık 20, 2019 gönderildi Nikon 20mm f/1.8 lens kullanıyorum. Almadan önce iyi bir lens olduğunu biliyordum. Aldıktan sonra bu kadar memnun olacağımı tahmin etmemiştim. Bu yorumumu, Nikon fx35mm, Tamron 45mm, Sigma 85/135mm Art lensleri kullanan birisi olarak yapıyorum. Ben olsam bu durumda 24mm ile birlikte 20mm lensi de +/- boyutlarını değerlendirerek gündemime alırdım. 50mm lensiniz olmasaydı, 35mm tavsiye ederdim o da ayrı bir konu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emin İpek 46 Ekim 23, 2020 gönderildi Paylaş Ekim 23, 2020 gönderildi Ben de 50mm yanında 20mm kullananlardanım ve memnunum. Genel çekimden kastınız; sokak fotoğrafları, bina fotoğrafları filansa, 20mm sizi pişman etmez. Tam kare makinalarda 50mm'den küçük odak uzunluklu lens kullanırken, görüntü sensörün tamamını kaplamadığından, çerçeve kenarlarına doğru bozulmalar olacaktır. Bu nedenle, fotoğrafınızı çekerken konuyu ortalamanızda yarar var, unutmayın! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın