Doğan Keskin 0 Oluşturuldu: Ocak 10, 2020 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 10, 2020 Forum ahalisinden yardım istiyorum. Önceden D5300 vardı iso tuşunu değiştirmiştim. Bu makinede yapamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 10, 2020 gönderildi Paylaş Ocak 10, 2020 gönderildi Merhaba Yapmak istediğiniz tam olarak anlamadım iso tuşu zaten fiziksel olarak makina üzerinde mevcut aşağıdaki görselde oldugu gibi nedir yapmak istediğiniz ? değiştimek istiyorum derken. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ocak 10, 2020 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ocak 10, 2020 gönderildi 1 dakika önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Merhaba Yapmak istediğiniz tam olarak anlamadım iso tuşu zaten fiziksel olarak makina üzerinde mevcut aşağıdaki görselde oldugu gibi nedir yapmak istediğiniz ? değiştimek istiyorum derken. Sanırım ISO tuşuna başka bir fonksiyon atanması isteniyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Keskin 0 Ocak 19, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 19, 2020 gönderildi (düzenlendi) On 10.01.2020 at 14:41, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Merhaba Yapmak istediğiniz tam olarak anlamadım iso tuşu zaten fiziksel olarak makina üzerinde mevcut aşağıdaki görselde oldugu gibi nedir yapmak istediğiniz ? değiştimek istiyorum derken. Merhaba, geç oldu dönüş için kusura bakmayın. Demek istediğim ISO yu başka bir tuşa atayıp yerini değiştirebilir miyim? Yeri biraz bana ters gelmişti. Sanırım olmuyor. Ocak 19, 2020 - Doğan Keskin tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ocak 19, 2020 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ocak 19, 2020 gönderildi @Doğan Keskin bey, Nikon D610'da ISO düğmesini ne yazık ki başka bir fonksiyona atayamıyorsunuz. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın