İçeriğe git

Led panel tavsiyesi

Recommended Posts

Oncelikle herkese merhaba

Isigin az oldugu mekanlarda kullanmak uzere tasimasi ve kullanmasi kolay led panellerden almak istiyorum.Pahalilari da var ortalama 500 tl civari olanlari da var.Su an icin butce olarak bana daha uygun olacaktir.Bunu alirken nelere dikkat etmeliyim guc olarak isigin rengi olarak vs tavsiye verebilecek olan varsa cok sevinirim.tesekkur ederim.

SM-A305F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Almak amacıyla değil ama bilgilenmek için ben de merak etmiştim. 

Tavsiyede bulunacak kadar bilgim olmadığı gibi kullanmışlığım da yok.

Ancak eğer orta düzeyde İngilizceniz varsa Google'da "best led panel for photography" araması size oldukça ayrıntılı bilgi verip fikir sahibi yapacaktır.

Kolay gelsin..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu ürün ya da yurt dışı fotoğraf kanallarında sıkça gördüğüm bu ürün olabilir. Önerileri uygun fiyatlı marka olarak verdim. Araştırıp ona göre alabilirsiniz.

Kolay gelsin

- Mehmet A. tarafından düzenlendi
Ek bilgi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.