Saftrik 0 Oluşturuldu: Nisan 8, 2020 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 8, 2020 selamlar işletim sistemim Windows 7 NİKON NX-D programın indiriyorum ancak kurmuyor desteklemediğini söylüyor yani yazılımı kuramıyorum ne yapmam lazım saygılarımla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 8, 2020 gönderildi Paylaş Nisan 8, 2020 gönderildi Capture NX-D ise bahsettiğiniz program Alıntı System Requirements: Windows OS: Windows® Vista® (Service Pack 2), Windows 7 (Service Pack 1), Windows 8.1 Both 32- and 64-bit systems are supported (native support) Sitesinde açıklama olarak desteklediği sürümleri yazmış Win 7 kullanıyorsunuz destekliyor ancak Servisce Pack veya .net framework gibi bir takım eksikler olabilir bu yüzden yapabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saftrik 0 Nisan 9, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 9, 2020 gönderildi Ne yaptıysam yükleyemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet 15 Nisan 10, 2020 gönderildi Paylaş Nisan 10, 2020 gönderildi Ben Windows 7 makinada sorunsuz kullanıyorum. Aldığınız hatayı yazarsanız daha kolay cevap verebiliriz. Büyük ihtimal ile sizin Windows'unuz 32bit ve kurmak istediğiniz Capture NX-D 64Bit oyüzden kuramıyor olabilirsiniz. bunları kontrol edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saftrik 0 Nisan 15, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 15, 2020 gönderildi On 10.04.2020 at 18:04, mehmet yazdı: Ben Windows 7 makinada sorunsuz kullanıyorum. Aldığınız hatayı yazarsanız daha kolay cevap verebiliriz. Büyük ihtimal ile sizin Windows'unuz 32bit ve kurmak istediğiniz Capture NX-D 64Bit oyüzden kuramıyor olabilirsiniz. bunları kontrol edin. işletim sistemim wiz 7 ultumate 64 bit ama olmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Nisan 15, 2020 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 15, 2020 gönderildi 2 saat önce, Saftrik yazdı: işletim sistemim wiz 7 ultumate 64 bit ama olmuyor Merhaba, Capture NX-D uygulaması aşağıdaki sürümlerde çalışır: Microsoft Windows 10 Home Microsoft Windows 10 Pro Microsoft Windows 10 Enterprise Microsoft Windows 8.1 Microsoft Windows 8.1 Pro Microsoft Windows 8.1 Enterprise Yani, sizin sürümde çalışmayacaktır. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saftrik 0 Nisan 15, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 15, 2020 gönderildi Bir saat önce, Sebahattin Demir yazdı: Merhaba, Capture NX-D uygulaması aşağıdaki sürümlerde çalışır: Microsoft Windows 10 Home Microsoft Windows 10 Pro Microsoft Windows 10 Enterprise Microsoft Windows 8.1 Microsoft Windows 8.1 Pro Microsoft Windows 8.1 Enterprise Yani, sizin sürümde çalışmayacaktır. Saygılar. evet doğru ancak bazı yerlerde win 7 ile çalıştığını okudum tekrar güncelleme yaptım ancak yine çalışmadı hatayı da yazayım size does not run on your operating system. yani işletim sisteminizde çalışmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Nisan 15, 2020 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 15, 2020 gönderildi 1 dakika önce, Saftrik yazdı: evet doğru ancak bazı yerlerde win 7 ile çalıştığını okudum tekrar güncelleme yaptım ancak yine çalışmadı hatayı da yazayım size does not run on your operating system. yani işletim sisteminizde çalışmaz. Mesaj çok açık değil mi? Uygulama zaten çalışmayacağını söylüyor size! İşletim sistemini güncelleyin bence. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cengiz öngören 1 Nisan 15, 2020 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2020 gönderildi Yıllarca canon kullandıktan sonra 2 ay önce nikon d750 alarak nikona geçiş yaptım. raw işlemek için capture nx-d mi yoksa view nx-i mi daha uygun, aydınlatırsanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Nisan 15, 2020 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 15, 2020 gönderildi 11 dakika önce, cengiz öngören yazdı: Yıllarca canon kullandıktan sonra 2 ay önce nikon d750 alarak nikona geçiş yaptım. raw işlemek için capture nx-d mi yoksa view nx-i mi daha uygun, aydınlatırsanız sevinirim. @cengiz öngören bey merhaba, Öncelikle yeni kameranız hayırlı olsun, D750 iyi gövdedir. PhotoShop kullanıyorsanız oradan devam edin derim. Her ikisinden birine mutlaka karar vermek gerekirse Capture NX-D bence. Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cengiz öngören 1 Nisan 15, 2020 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2020 gönderildi Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet 15 Nisan 19, 2020 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2020 gönderildi Ekran görüntüsü eklemeyi unutmuşum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın