Memet Koşar 0 Oluşturuldu: Mayıs 2, 2020 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 2, 2020 Merhaba. 1- nikon 50 mm 1.8d lens üzerindeki 1.8 ve 2.8 kiliti ne işe yarıyor. 2- Lensi yeni aldım takmadan önce f 22 ye alın gibi şeyler okudum ama nedenini anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet A. 18 Mayıs 2, 2020 gönderildi Paylaş Mayıs 2, 2020 gönderildi (düzenlendi) Lenste f/22 yaparak f ayarını gövde üzerinden yapabiliyorsunuz. Mayıs 2, 2020 - Mehmet A. tarafından düzenlendi düzeltme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Memet Koşar 0 Mayıs 3, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 3, 2020 gönderildi teşekkür ederim o kilit biraz gereaiksiz mi olmuş yoksa kullanıldığı yerler var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet A. 18 Mayıs 3, 2020 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2020 gönderildi (düzenlendi) Bu tip lenslerde diyaframı makine üzerinden ayarladığınız için, lensin f/22'de kilitlendiğinden emin olmak için tasarlanmış. Başka bir işlevi var mı bilmiyorum. Mayıs 3, 2020 - Mehmet A. tarafından düzenlendi düzeltme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Memet Koşar 0 Mayıs 3, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 3, 2020 gönderildi çok teşekkür ederim ama neden o ayarı değiştirebiliyoruz acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet A. 18 Mayıs 4, 2020 gönderildi Paylaş Mayıs 4, 2020 gönderildi Bu lens eski tip gövdelerde de kullanılabildiği için f değerini gövdeden ayarlayamadığımız durumlarda lens üzerinden ayarlayabiliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Memet Koşar 0 Mayıs 27, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 27, 2020 gönderildi teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın