emrah aybas 0 Oluşturuldu: Mayıs 26, 2020 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 26, 2020 elimde d90 var ve herşeyi ile öğrenmek istiyorum.kullanım kılavuzundan sonra sırada ne var nerden başlamalıyım.bir kaç karıştırma sonunda aynı çektiğim poz bazı fotoğraflar çok canlı iken bazıları çok soluk ve mavi çıkıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet A. 18 Mayıs 27, 2020 gönderildi Paylaş Mayıs 27, 2020 gönderildi Merhaba, Öncelikle makinenizi güzel günlerde kullanın. Bence kullanım kılavuzu bir seferde okunup kenara konacak bir referans olmaktan çok, takıldığınız konularda her zaman başvurabileceğiniz bir kaynak. Önerim hepsini okudum diyerek bir kenara koymayın, dijital versiyonunu telefon ya da tabletinize indirin. Sahadayken çok yararı olur. Sitede bu linkte D90 kullanıcılarının deneyimleri, soruları ve aldıkları bazı yanıtlar var. Onlara da göz atabilirsiniz. Sorunlu olduğunu düşündüğünüz fotoğrafları exif bilgileri ile yüklerseniz daha kolay yardım alabilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın