Ufuk OVACIK 0 Oluşturuldu: Temmuz 3, 2020 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 3, 2020 Merhaba; Bugün D5100 bir makine ve AF-S 55-200 1:4-56G model objektif aldım. Fakat objektifte netleme sorunu var. oda ışğında vizörden fotoğraf çekmeye çalıştığımda objektif sürekli netleme yapmaya çalışıyor. sonra flu halde duruyor. dijitalde de tam netleme yapıyor. objektif mi bozuktur yoksa makinede mi sıkıntı vardır. ne yapmam gerekir. yardım ederseniz çok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent savaseri 9 Temmuz 5, 2020 gönderildi Paylaş Temmuz 5, 2020 gönderildi Oda icerisinde 55 200cok dar kalir crop makine ile..sorunuzun cok cevabi var aslinda teknik olarak sorulabilecek ama ben en basit ikisini dile getireyim.---Netlemeye calistiginiz objeye cok yakin olabilirsiniz netleyemiyordur.cunku lenslerin bir minimum netleme mesafesi vardir.--oda isigi yetersiz olabilir netleyemiyordur.Bence evden cikip gunduz bir deneyin lensi ozellikle.Hangi netleme modunda netleme. Belirtmemissiniz. af mi mf mi tek noktami coklu noktami sonra bunlarida bir kontrol edin isterseniz.SM-A305F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın