Aydın Aybaş 0 Oluşturuldu: Eylül 13, 2020 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 13, 2020 Merhaba. Nikon d610 kullaniyorum uzun zamandir ve kendimi ozel gunlerin dis cekiminde gelkstirmeye calisiyorum. Tabiki buda bir uatirima gerektiriyor. Takip ettigim bir cok dugun ve moda fotografcisi var ve istisnasiz hepsi canon kullaniyor. Neden hepsi canon kullaniyor merak etmiyor degilim.Bende yatirim yapma arifesindeyken canona mi yonelsem acaba diyorum. Sizlerin konu hakkinda gozleminiz varsa ve yorumlarsaniz cok sevinirim. Selamlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bayram Kınay 0 Ekim 20, 2020 gönderildi Paylaş Ekim 20, 2020 gönderildi Hocam iyi akşamlar benim şahsi fikrim canon lenslerin fazlalığı ve fiyat olarak nikon lenslere göre daha uygun olmaları olabilir diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emin İpek 46 Ekim 23, 2020 gönderildi Paylaş Ekim 23, 2020 gönderildi Bence raslantı sadece. Ben çevremde Canon kadar Nikon kullanan da görüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ekim 27, 2020 gönderildi Paylaş Ekim 27, 2020 gönderildi Bir rivayettir, aslı var mıdır bilmem. CANON mavi rengi NIKON kırmızı rengi daha iyidir derlerdi bir vakitler. İnsan fotoğrafı çekenler (Düğün olur, moda olur) ten rengini daha iyi yansıttığını söylerler. Bir de Canon, Nikon makinelere göre daha esnektir. Canon bir yazılım güncellemesi ile ISO ayarlarını 200'den 50'ye çekilmişti bir ara. Ayrıca Canon film çekme konusunda Nikona göre hem daha erken davranıp piyasayı kapmış, hem de Nikon'a nazaran daha başarılı olmuştur. Toparlayacak olursak; Canon Windows gibi düşünürseniz, Nikon MacOs'tur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Aralık 5, 2020 gönderildi Paylaş Aralık 5, 2020 gönderildi On 27.10.2020 at 06:58, Orçun Edipoğlu yazdı: Bir rivayettir, aslı var mıdır bilmem. CANON mavi rengi NIKON kırmızı rengi daha iyidir derlerdi bir vakitler. İnsan fotoğrafı çekenler (Düğün olur, moda olur) ten rengini daha iyi yansıttığını söylerler. Bir de Canon, Nikon makinelere göre daha esnektir. Canon bir yazılım güncellemesi ile ISO ayarlarını 200'den 50'ye çekilmişti bir ara. Ayrıca Canon film çekme konusunda Nikona göre hem daha erken davranıp piyasayı kapmış, hem de Nikon'a nazaran daha başarılı olmuştur. Toparlayacak olursak; Canon Windows gibi düşünürseniz, Nikon MacOs'tur. Orçun abi toparlayarak noktayı koymuşsun Aslında her ikisi tercih meselesi, kim hangisi hoşuna gidiyor ve kendine daha yakın hissediyorsa onu kullanıyor, yoksa birbirlerinden üstün yada kötü bir durumlarından değildir, neticede kompozisyon önemli olan, kompozisyonu her kalemle yazarsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Aralık 6, 2020 gönderildi Paylaş Aralık 6, 2020 gönderildi On 05.12.2020 at 16:17, Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ yazdı: Orçun abi toparlayarak noktayı koymuşsun Aslında her ikisi tercih meselesi, kim hangisi hoşuna gidiyor ve kendine daha yakın hissediyorsa onu kullanıyor, yoksa birbirlerinden üstün yada kötü bir durumlarından değildir, neticede kompozisyon önemli olan, kompozisyonu her kalemle yazarsınız. Yok be abartmayalım, rivayetleri yazdım sadece. Eskiden daha keyifli yerdi buralar, dutluktu falan... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasin001 3 Şubat 3, 2021 gönderildi Paylaş Şubat 3, 2021 gönderildi Tamamen bütçe Nikon biraz daha pahalıdır 2. Eli bile kesinlikle canondan daha pahalı... Örneğin yongnuo 1.8 50mm lens nikonda 1000tl.iken canonda 600tl idi gecenlerde lens aldım Nikon makine.Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Mayıs 10, 2021 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2021 gönderildi Nikon candır gerisi heyecandır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın