Salih TEMEL 31 Oluşturuldu: Şubat 20, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 20, 2012 Herkese Selamlar.Salih TEMELÖğretmenimBolu'dayımOrduluyum.Canon 350D ilk makinamdan sonra D60 VE D200 İle Nikona geçtim.D60 Eşimde D200 bende 18-55 ve 18-70 Lens varD200 bildiğiniz TIR ne ağır makina ama çok hoş Hazır modlar yok ya da bulamadım P modu var bi sanırım henüz kılavuzunu tam okuyamadım.D60 hazır çekim modları var zaten küçük hafif bi D-SLRNeyse uzun lafın kısası artık burdayız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Şubat 20, 2012 gönderildi Paylaş Şubat 20, 2012 gönderildi Hoş geldiniz. Ordu lusunuz ve Bolu dasınız. Çok şanslısınız bence Doğa ve vahşi yaşam fotoğrafları konusunda kıymetli Çalışmalarınızı bekliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 20, 2012 gönderildi Paylaş Şubat 20, 2012 gönderildi Öncelikle hoşgeldiniz. Bolu gayet güzel kareler çıkarılabilecek bir coğrafyada bulunuyor, tadını çıkarın.D200 segment olarak semi profesyonel diye adlandırılan kategorideki bir makinadır. Diğer kardeşleri D100, D300 ve D300s'tir. Bu klasman ve daha üzerindeki makinalarda giriş seviyesi makinalarda alışageldiğiniz hazır modlar bulunmaz. Bu makinanın hitap ettiği kesim artık hazır modları kullanmayan, kendini bir basamak daha geliştirmiş bir kesim olduğu için üreticiler bu yolu seçmişlerdir. D60'da hazır modlar haricinde bir de P,S,A,M modları denenirse, bunların nasıl kullanıldığı konusunda bilgi edinilir ve fotoğraf bilgisi geliştirilirse bir üst segment olan DX00 serilerinde hiç yabancılık çekilmez. Şu an için D200 üzerindeki P modu sizin için en hazır mod'dur. Yine de beyaz dengesi gibi seçenekleri sizin belirlemeniz gerektiğini de unutmayın.Bolu'dan güzel kareler bekliyoruz. Selamlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Şubat 20, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 20, 2012 gönderildi Teşekkürlerevet Mudurnu da oturuyorum imkan çok baharın gelmesini dört gözle bekliyorumManzara börtü böcek fotoğraflarını daha çok seviyoruminşallah güzel kareler paylaşırım sizlerleD200 de ayarları sürekli kurcalıyorum gerçekten engin ve geniş bir makina Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır gündüz 1 Şubat 22, 2012 gönderildi Paylaş Şubat 22, 2012 gönderildi aramıza hoşgeldiniz bu arada bu mod konusunda garıplık bı tek bende sanırım tanıdıgım bırcok kısı p desede ben a yanı dıyafram oncelıgınden yanayım p de alan derınlıgıne pek fazla mudahelede bulunamadıgımdan sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Şubat 23, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 23, 2012 gönderildi aramıza hoşgeldiniz bu arada bu mod konusunda garıplık bı tek bende sanırım tanıdıgım bırcok kısı p desede ben a yanı dıyafram oncelıgınden yanayım p de alan derınlıgıne pek fazla mudahelede bulunamadıgımdan sanırım hoşbulduk A modu P ye göre biraz daha ayar istiyor sanırım ondan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır gündüz 1 Şubat 24, 2012 gönderildi Paylaş Şubat 24, 2012 gönderildi aynen o şekilde zaten p ye oranla a yı savunma sebebimde biraz bu yüzden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal yalcin 0 Ağustos 18, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 18, 2014 gönderildi Merhaba eos550 ile bu siteye geldim sorun olurmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın