ilyasyldrm 0 Oluşturuldu: Ekim 11, 2020 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 11, 2020 Sitem için bu tarz fotolar eklemek istiyorum nasıl başlamam gerekiyor hangi ekipmanlar gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Ekim 12, 2020 gönderildi Paylaş Ekim 12, 2020 gönderildi Soru geniş kapsamlı olduğu için kimse yardım edememiş. Sitenize baktım. Sizin ihtiyacınız: 1- Üzerinde kit lens bulunan her hangi bir DSLR makine 2- https://www.klasfoto.com.tr/kategori/led-isik-ve-aksesurlari linkindekilere benzer ucuzundan bir kaç tane led aydınlatma (Çin'den alınabilir) 3- İyi bir üçayak 4- Konuya göre; siyah, beyaz veya gri düz renkli mat kumaştan fon ve polarize filtre 5- Çok iyi Photoshop bilgisi. 6-Orta düzeyde fotoğrafçılık deneyimi Bu önerilerimle ilgili sorularınız daha nokta atışlı olacaktır. Kolay gelsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın