İçeriğe git

Nikon D7000 tavsiye eder misiniz?

Recommended Posts

Merhaba,

Fotoğraf çekmeye yeni başlayacağım d7000 almayı düşünüyorum biraz bekleyip d7500 mü alsam kararsız kaldım.

Aralarında yeni başlayan için çok ciddi farklar var mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 makineyide kullanmadım ama aralarında ciddi farklar var.Ciddi fark video kaydında ortaya çıkıyor d7500 4k video kayıt yapabiliyor.onun dışında d7500 de dokunmatik ekran,wifi geliştirilmiş iso performansı mevcut.bu özelliklerden hangileri ne kadar ihtiyaç onu belirleyip karar vermelisiniz.benim kişisel tavsiyem eğer 4k video elzem değilse 2. el d7200 alınıp lense yatırım yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 3 hafta sonra...

Muhtemelen konuyu açan arkadaş bir daha buraya uğramayacakmış gibi gelse de ben gene de fikrimi yazayım. Yeni başlayacaklar için gövdenin önemli bir kriter olduğunu sanmıyorum, şöyle ki; eğer fotoğraf işi sizi sarmazsa makineye fazlaca para bağlamış olmazsınız. Ama diyorsanız ki ben deliler gibi fotoğraf seviyorum, o zaman da gövdeye değil de lense yatırım yapın derim. Çünkü özellikle Nikon'da -aynasız sistemler meclisten dışarı- kalıcı olan lenstir, gövdeler gelip geçer. Unutmayın fotoğrafı çeken nasıl makine değil insansa, o fotoğrafı gören de lenstir. Kaliteli bir lense yatırım yapmak Nikon kullanıcıları için daima avantajlıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.