m.erk 0 Oluşturuldu: Kasım 28, 2020 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 28, 2020 Merhaba D7500 makinam Af-C modunda alan modu otomatik veya 3D normal çalışıyor, ancak tek nokta af, grup af, ve dinamik af ile nesne takibi yapmıyor.Bu normalmi anlayamadım.35 mm ve 55-200 mm ile denedim.Oto ve 3d modda netlemeyi nereye yapsam takip ediyor, onlarda sorun yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Kasım 28, 2020 gönderildi Paylaş Kasım 28, 2020 gönderildi Merhaba, Makinayı yeni aldınız galiba. Yeni başlıyorsanız öncelikle çantanıza kullanım klavuzunu da almanızı öneririm. Bu sorunuzun cevabı orada mevcut. Nesne takibi yapman için 3D modunu kullanım klavuzunda öneriyor. Tüm netleme modlarını kullanım kalavuzunun Netleme başlığı altında bulabilirsiniz. Yine de aklınıza takılanları buradan sorabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m.erk 0 Kasım 28, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 28, 2020 gönderildi 7 dakika önce, Zülkif Altın yazdı: Merhaba, Makinayı yeni aldınız galiba. Yeni başlıyorsanız öncelikle çantanıza kullanım klavuzunu da almanızı öneririm. Bu sorunuzun cevabı orada mevcut. Nesne takibi yapman için 3D modunu kullanım klavuzunda öneriyor. Tüm netleme modlarını kullanım kalavuzunun Netleme başlığı altında bulabilirsiniz. Yine de aklınıza takılanları buradan sorabilirsiniz. Teşekkür ederim...3D modu çalışıyor zaten.Ayrıca tek nokta netleme ve gurup netlemede nesne takip olması gerekiyor diye biliyorum.Af-c seçiliyken bahsettiğim bu iki netleme takibinin olmaması normalse sorun yoktur.Araştırdığım hiç bir mecrada bu konu ayrıntılı açıklanmamış yada ben görmedim.Sadece Af-c Sürekli takip içindir etrafında bir kaç cümle sarfedilmiş.Makina yeni belki bir yerde kaçırdığım bir şeyler olmuştur.Eski makinamda bu şekilde çalışıyordu sadece yeni nesilllerde biraz daha gelişmiş olur diye düşününmüştüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
m.erk 0 Kasım 28, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 28, 2020 gönderildi Konuyu kilitleyebilir veya silebilirsiniz. Bir şekilde sorunu kavradım ve hallettim.Belki faydalanan olur.Netleme takibi yaptığım model ve objeler hep fazla yakın ve dar bir alanda kalmış.Aslında takip yapıyormuş ama alan dar olduğu için farkedilmiyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Kasım 29, 2020 gönderildi Forum Editörü Paylaş Kasım 29, 2020 gönderildi @m.erk merhaba, https://www.arthenos.com/af-sistemi-ve-kullanim-alanlari/ AF Sistemi ile ilgili baya bir detay bulabilirsiniz. Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın