İçeriğe git

Hazır Kullanılan İngilizce Mesjalar

Recommended Posts

TÜRKÇE

1- Rica etsem ürünün fiyatını 100 euro altında yazabilirmisiniz.

2- Rica etsem ürünün arızalı olduğunu ve yedek parça (hurda) olarak gönderdiğinizi paketin üzerinde belirtirmisiniz.

3- Ürünün faturasını içine koymamanızı rica edebilirmiyim.

4- Ürünün faturasını içine koymamanızı rica edebilirmiyim ayrıca ürünü hediye statüsünde yollarsanız sevinirim.

5- ürün elime ulaşmadı ve maillerime cevap vermiyorsunuz yardımcı olmazsanız sizi ebay'a şikayet etmeyi ve ayrıca eksi feedback vermeyi düşünüyorum

6- Ürününüzün Türkiye'ye gönderimi olmadığı görülüyor türkiye'ye yollayabilme gibi bir olanak sağlarsanız almayı düşünüyorum.

7- Sürekli olarak ihtiyaç hissettiğim tarzda ürünler sattığınızı görüyorum ama malesef ürünlerinizin Türkiye'ye ulaşımı söz konusu değil bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

8- Ürününüzü ben kazandım ve paypal ile ödemesini yaptım ama bana mail ile hiç bir bilgi vermediniz ürünü yollayıp yollamadığınızı hangi tarihte yolladığınızı ayrıca tracking numarasını rica edebilirmiyim.

9- paramı geri rica edebilirmiyim

10- Sizinle ticaret yaptığıma memnun oldum ilginizden dolayı teşekkür ederim+

İNGİLİZCE

1- Can you declare the price under 100 euro on the receipt and label ,

2- Can you mark the box as a Damaged and Used Item ??

3 - Please , Don't let any receipt or price label in the box

4 - Can you send the item as a gift??

5 - I Haven't received the item yet and you didn't reply my messages, If you won't help me i will complain you and I will give you a negative feedback

6- Do you ship to turkey?? ,If it's possible , i will buy this item

7- You have all items whatever I need , but you don't ship to turkey , can you help for this??

8- I paid your money via paypal, But you don't send e-mail to me , please give me some information , ;Have you sent my item?? , Can you give me a tracking number??

9- Can you refund my money??

10- I'm glad to doing shopping from you , Thanks For Everything

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 1 yıl sonra...

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.