bahadır gündüz 1 Oluşturuldu: Şubat 25, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 25, 2012 evde oturmus can sıkıntısından ne yapsam dıye düşünürken hdr deniyim biraz araştırdım ettim deneme amaçlı evden çıktım sahile gittim raw formatlı 1 kare çektim eve geldim denedim ama renkte çok fazla bozulma oldu ergen shop'una döndü resmen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Şubat 26, 2012 gönderildi Paylaş Şubat 26, 2012 gönderildi Tek kareden HDR yerine 3 ve daha fazla farklı pozlama ile daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.ben de bi deneyeyim bi ara hava açsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bahadır gündüz 1 Şubat 26, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 26, 2012 gönderildi tek kare cektım derken aynı tema anlamında demek ıstedım ama sanırım kullandıgım programda sıkıntı oldu Portable Photomatix Pro v4.0.2 adında bısey kullandım ama yeterlı gelmedı forumda paylasılan lınkler kırılmıs ama farklı yerlerden temın edıp onları denıcem bırde bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Düşmez 0 Mart 26, 2012 gönderildi Paylaş Mart 26, 2012 gönderildi teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest ahmetkaplan Mart 18, 2013 gönderildi Paylaş Mart 18, 2013 gönderildi salih kardeş, havanın açmasını bekleme bulutlu havalarda çekilen fotolardan daha güzel hdrler çıkar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Mart 19, 2013 gönderildi Paylaş Mart 19, 2013 gönderildi PhotoShop kullanıyorsanız şayet çok daha güzel sonuçlar verebilecek eklentileri mevcut. ReDynamix gibi.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 19, 2013 gönderildi Paylaş Mart 19, 2013 gönderildi Tek kare'den HDR tekniği halk dilinde sahte HDR diye adlandırğımız teknikdir. HDR Çekimi 3 adet -2 0 +2 pozlamalarında 3 adet fotoğraf ile birleştilidir.RAW Çekip raw'ın ıcınde 3 adet jpg Çıkartıp bu pozlamalarda yapabilirsin buda tam olmasada tek RAW'ı programa sunmaktan iyidir. Program olarak DynamicPhotoHDR tavsiye ederim . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Serdenci 0 Mart 9, 2014 gönderildi Paylaş Mart 9, 2014 gönderildi Güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın