Ethem Çakır 0 Oluşturuldu: Mart 3, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mart 3, 2012 herkese merhaba, nikon d3000 makinam var fotoğraf çekmeye 3 ay önce başladım. 18-55mm kit lensim var ama artık bu lensim yeterli gelmiyor. lens almayı düşünüyorum ögrenci olduğum için ekonomik fiyatlarda olan portre , manzara çekimi yapabileceğim bir lens almayı düşünüyorum.-lens olarak ne almamı önerirsiniz?-ikinci el lens alsam herhangi bir problemle karşılaşırmıyım?-nikon, sigma ve tamron lensler arasında çok önemli fark var mıdır?şimdiden herkese çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Atasever 3 Mart 3, 2012 gönderildi Paylaş Mart 3, 2012 gönderildi zum ihtiyacı hissediyorsan 70-300 mm portre veya yeni başlayanların arka planı flulaştırma(net alan derinliği) merakına sahipsen 50mm f:1.8 derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Mart 5, 2012 gönderildi Paylaş Mart 5, 2012 gönderildi Bende Ali ye aynen katılırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ethem Çakır 0 Mart 9, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Mart 9, 2012 gönderildi teşekkür ederim ilginiz için keşke bu lensleri ayrı ayrı deneme olanağım olsaydı :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın