Ethem Çakır Oluşturuldu: Mart 3, 2012 Oluşturuldu: Mart 3, 2012 herkese merhaba, nikon d3000 makinam var fotoğraf çekmeye 3 ay önce başladım. 18-55mm kit lensim var ama artık bu lensim yeterli gelmiyor. lens almayı düşünüyorum ögrenci olduğum için ekonomik fiyatlarda olan portre , manzara çekimi yapabileceğim bir lens almayı düşünüyorum.-lens olarak ne almamı önerirsiniz?-ikinci el lens alsam herhangi bir problemle karşılaşırmıyım?-nikon, sigma ve tamron lensler arasında çok önemli fark var mıdır?şimdiden herkese çok teşekkür ederim Alıntı
Ali Atasever Mart 3, 2012 gönderildi Mart 3, 2012 gönderildi zum ihtiyacı hissediyorsan 70-300 mm portre veya yeni başlayanların arka planı flulaştırma(net alan derinliği) merakına sahipsen 50mm f:1.8 derim Alıntı
Ethem Çakır Mart 9, 2012 gönderildi Yazar Mart 9, 2012 gönderildi teşekkür ederim ilginiz için keşke bu lensleri ayrı ayrı deneme olanağım olsaydı :S Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın