Tamer DURSUN 172 Oluşturuldu: Mart 9, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mart 9, 2012 Derlerki Şavşat'ı görmeden ölme. Manzara Fotoğrafçıları için Süperstar Top mdeldir Şavşat. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salih TEMEL 31 Mart 10, 2012 gönderildi Paylaş Mart 10, 2012 gönderildi Her renk var Maşallah Güzel kare. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Mart 19, 2012 gönderildi Paylaş Mart 19, 2012 gönderildi gözünü seveyim ben memleketimin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Mart 20, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Mart 20, 2012 gönderildi Öyledir memleketimiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış 0 Mart 28, 2012 gönderildi Paylaş Mart 28, 2012 gönderildi Tebrikler Tamer Bey,Şavşat'dan başlamışken gezmeye ben geri dönüş yolunda Ayder,Çat,Kavron,Hemşin... sayamadım şimdi güzellikleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın