Ismail Çevik 0 Oluşturuldu: Mart 15, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Mart 15, 2012 Selam arkadaşlar valla beni bu aralar bir fotoğraf merakı sardı. Nette gezerken d5100 gözüme çarptı. Bir gazeteci abimde bana d90 önerdi ama açıkcası benim içime d5100 sindi. Sizlerdende fikir almak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Mart 15, 2012 gönderildi Paylaş Mart 15, 2012 gönderildi 5100 al En iyi makina içinin ısındığı makinadır. Ama hakkaten kıyak makina. oynak bir ekranıda var hem. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci ATAY 0 Kasım 10, 2012 gönderildi Paylaş Kasım 10, 2012 gönderildi yıllardır feci bi şekilde bu işe merak salmış durumdayım uzun bir zamanda fotoğraf makinesi araştırdım. bana en sıcak gelen makine 5100 oldu tabi bunun üzerinede maddi olarak çıkamadım. şuan makinemden memnunum. yeni başlamama işi üstatlar kadar bilmememe rağmen beni tatmin ediyor açıkçası. bir makinedan neler belkediğini bilmesemde bu makina gerçekten çok güzel. tavsiye ederim. hala kılıfına sokmadım aldığımdan beri kullanmadığım zamanlar karşımda duruyor ve kendimi dışarı atasım geliyor umarım sende içine sinen bi model bulursun kısa zamanda... ama 5100 harika... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın