harun yalılı 0 Oluşturuldu: Ağustos 1, 2022 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 1, 2022 Nikon Fotoğraf makinesindeki fotoğrafları kablosuz PC de izlemek mümkün mü? SnapBridge ile cep telefonlarında yapılabiliyor ama PC de de bunu yapabilmenin bir yolu olmalı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Ağustos 2, 2022 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2022 gönderildi Merhaba, yeni çıkan "NX Tether" yazılımı galiba aradığınız uygulama gibi görünüyor Nikon'nun kendi sayfasından indirebiliyorsunuz. Daha deneme şansım olmadı ama deneyen varsa veya deneyebilirseniz yorumlarınızı bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bnazim 6 Ağustos 2, 2022 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2022 gönderildi https://nikonimglib.com/nx_tether/onlinehelp/tr/01_about_01_20210806191740000406_guid-d4bb0b80-53ec-4e18-a4e7-3b1e2eb53023_0.html Yukarıdaki adreste yazıyor. Desteklenen Fotoğraf Makineleri; NX Tether şu fotoğraf makineleriyle kullanılabilir: Nikon Z objektif yuvalı aynasız fotoğraf makineleri D6 ve D780 dijital SLR fotoğraf makineleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
harun yalılı 0 Ağustos 2, 2022 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 2, 2022 gönderildi TEŞEKKURLER Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
harun yalılı 0 Ağustos 3, 2022 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 3, 2022 gönderildi Benim Z 6 da olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Ağustos 3, 2022 gönderildi Paylaş Ağustos 3, 2022 gönderildi Merhaba, benim makinaya uygun olmadığı için ben kontrol edemiyorum nasılçalıştığını ama indirme sayfasında Z6 ile uyumlu olduğu yazıyor. bnazim beyin göndermiş olduğu yardım dökümanında nasıl bağlanacağı adım adım gösterilmiş ona göre tekrar deneyebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın