harun yalılı 0 Oluşturuldu: Ağustos 7, 2022 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 7, 2022 Nikoncu olarak fotoğrafların işlenmesinde Capture nx-d mi photoshop mu kullanmak uygun olur? Hangisi daha etkili ve pratik??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Ağustos 7, 2022 gönderildi Paylaş Ağustos 7, 2022 gönderildi Merhaba, bu soru kişiden kişiye değişebilir. Hangi programı daha iyi biliyorsanız o daha pratik gelecektir. Her iki program da gayet etkili ve yeterlidir. Ancak ben şu şekilde kullanıyorum: => Eğer toplu fotoğrafı belli ayarlar ile hemen JPG teslim etmem gerekiyorsa NX Studio ile toplu ayar yapıyorum ve çıktı alarak işimi hallediyorum. => Kendi fotoğraflarımı veya toplu gönderdiğim önceki resimler seçildikten sonra önce Lightroom ile düzenleme yaparım ve gerek kalırsa Photosop kullanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın